Следсватбена фотосесия Елена и Христо

Следсватбена фотосесия Елена и Христо | Сватбен Фотограф Ива Грозева

 

Още от първата ни среща разбрах, че Ели и Христо са от онези хора, които не можеш да не харесаш! Завладяха ме с любовта си, с позитивността си, с усмивките си и най-вече с начина по-който се гледат! Още тогава нямах търпение да дойде денят на тяхната сватба. За сватбения ден и най-вече за сватбената фотосесия имахме големи планове, но както понякога се случва, точно тогава времето беше дъждовно. Повече подробности, както и снимки от тяхната сватба, скоро ще кача в блога.

Заради нереализираните ни планове, поради дъждовното време, си организирахме следсватбена фотосесия. Много често може да чуете фотограф да казва "Няма по-хубаво от лошото време" и в случая това важи с пълна сила, макар и в малко по-различен смисъл : ) Именно заради времето ние направихме тази прекрасна фотосесия в отделен ден.

Безкрайно съм щастлива, че имах възможността да снимам Ели и Христо отново и за прекрасното време, което изкарахме заедно. Всеки път щом погледна снимките им, се зареждам с положителни емоции и усмивки! Благодаря им, че избраха именно мен за техен сватбен фотограф! : )

 

Сватбен фотограф Ива Грозева