Христина и Иван

Сватбата на Христина и Иван | Сватбен Фотограф Ива Грозева | 2016г.

 

Сватбата на Христина и Иван се състоя в Карлово. Прекрасен град с още по-прекрасни и сърдечни хора! Това беше една от най-веселите сватби, на които съм присъствала!

 

Беше наистина незабравим сватбен ден, не само заради всичко, което се случваше, а също така и заради уникалното време. Докато течеше ритуала в църквата, навън заваля страхотен порой. Но това не повлия негативно нито на настроението, нито на снимките, даже напротив - възползвахме се и направихме страхотни кадри в църквата, докато чакахме дъжда да спре. Сватбената фотосесия бяхме предвидили да направим по красивите старинни улички на Карлово. Заради времето обаче плана се промени и направихме снимките в хотел близо до града, а след това и в градината на ресторанта, където беше тържеството. Много държа да похваля шаферките на Хриси. Страхотни момичета! Не само изключително красиви, а и много забавни, идейни и най-хубавото от моя гледна точка - готови с радост да изпълнят всяка моя идея! Пожелавам си, както на себе си, така и на всички бъдещи булки шаферки, като тези! : )

 

След фотосесията имаше изнесен ритуал, за който времето беше с нас и не ни намокри. За това пък очите на почти всички бяха влажни, от сълзи на щастие... беше прекрасно!

 

За купона в заведението няма да казвам много, защото просто това не може да се разкаже, трябва да се види! Обикновено на повечето сватби в началото има момент, в който гостите не се престрашават да станат да танцуват. На сватбата на Христина и Иван нямаше такъв момент! Още от самото начало се започна с лудите танци и продължи така до края.

Разрязването на тортата беше навън в градината на ресторанта, а веднага след това имаше красива заря в чест на младоженците.

Любими моменти от този ден ми са хвърлянето на букета и жартиера - падна голяма веселба! Беше страшен сватбен купон, всички се забавляваха и танцуваха през цялата нощ, но нека все пак да оставя снимките да говорят. : )

Сватбен фотограф Ива Грозева

2016г.