Неда и Емил

Сватбата на Неда и Емил | Сватбен Фотограф Ива Грозева | 2016г.

 

Една много различна сватба с аромат на лавандула! Всичко около сватбата на Неда и Емил беше докоснато от тях самите, и точно затова беше толкова прекрасно. Атмосферата беше невероятна, а любовта помежду им се усещаше във въздуха!

 

Още в самото начало на сватбата на Неда и Емил впечатление ми направиха наистина уникалните халки, които си бяха избрали. Нейната беше съставена от три пръстена, а неговата беше във формата и вида на извит пирон. Определено от толкова много сватбени халки, които съм виждала в практиката си на сватбен фотограф, тези бяха, а и най-вероятно ще си останат най-уникалните.

 

След приключването на подготовката на младоженците се отправихме към южния парк за фотосесия. Аз и булката пътувахме с кола, а младоженеца се придвижи със супер готиния скутер, който разбира се включихме в снимките. Гледката беше невероятна - младоженец с костюм и каска! Можете да го видите на снимките, успях да го щракна по пътя - много забавен кадър. В парка дойде и най-готиния член на семейството им - кучето Нико! Голям сладур, много усмихнат и определено хареса обектива ми...  беше изключително забавно докато снимахме с него : )

 

След сватбената фотосесия дойде време за изнесения ритуал, който се състоя в градината на хотел Оливс. Беше много красиво. А ресторанта е страхотен за снимки. Препоръчвам го с две ръце! Много нежен, светъл и приветлив, а обслужването и храната са на много високо ниво. След първия танц и речта на кума започна купона. Беше много весело, имаше много деца, което ме радва - обичам да снимам дечица. Станаха чудесни кадри.

 

Искам да обърна малко повече внимание на сватбената торта. Тя беше без фондан и с много плодове, а най-вече беше страшно вкусна! Може би най-вскусната торта, която съм яла на сватба до сега!

 

Разгледайте снимките от сватбата на Неда и Емил и се убедете сами в нейната уникалност. Благодаря за доверието да бъда техния Сватбен Фотограф и им пожелавам всичкото щастие на света!

 

Ива Грозева

2016г.