Поли и Влади

Сватбата на Поли и Влади | Сватбен Фотограф Ива Грозева | 2016г.

 

Сватбата на Поли и Влади беше много красива, весела и мина, като миг дори и за мен! Постоянно се случваше нещо и нямаше минута, в която да няма какво да снимам... но аз обожавам предизвикателствата и им благодаря от сърце, че се довериха именно на мен да бъда техния сватбен фотограф и да отразя най-важния ден за тях!

 

Началото беше много рано сутринта - около 07:30 часа. Когато пристигнах в дома на Поли, там цареше една много особена и приятна суматоха и суетене около подготовката. Грима на Поли все още не беше започнал, което ми даде възможност да си поиграя с детайлите и да направя хубави кадри на роклята, обувките и годежния ѝ пръстен. Грима прави Джулия Ангелова, която е страхотен професионалист и си свърши работата повече от перфектно. Много е важно да се доверите на професионалист за сватбения си грим, защото това има огромно значение за снимките.

 

Влади дойде с гръм и трясък пред дома на Поли. Именно на тяхната сватба направих един от любимите си кадри на бутане на врата. Тъй като действието се случваше на дворната врта на къщата, имах възможност да снимам от перфектната гледна точка и да хвана и двете страни на вратата в кадъра.

 

Фотосесията направихме до фонтаните на НДК, тъй като не разполагахме с много време, а заведението, което си бяха избрали бе Скай Плаза. Смея да твърдя, че станаха чудесни снимки предвид условията, с които разполагахме, а именно - малко време (около 30 минути), ярко слънце, разположено високо (около 12 часа по обяд) и страхотна жега!

 

В ресторанта веселбата беше на ниво. Всички се забавляваха, а на Поли и Влади пожелавам много щастие и дълги години заедно изпълнени с любов!

Сватбен Фотограф Ива Грозева

2016г.