Ирина и Иван

Сватбата на Ирина и Иван | Сватбен Фотограф Ива Грозева | 2016г.

 

Трудно е да се опише с думи сватбата на Ирина и Иван... но затова са снимките 🙂

Беше страшно забавно и същевременно изключително трогателно! Беше истинско удоволствие за мен да присъствам на празника на тези невероятни хора и да бъда техния сватбен фотограф. Благодаря за доверието и желая цялото щастие на света!

 

 

И все пак няколко думи за сватбата на Ирина и Иван. Събитието се състоя в град Септември. Това беше първото ми посещение на града, но определено бих се радвала да го посетя отново. Традиционно снимките започнаха от дома на булката. За моя радост имахме достатъчно време преди да дойде младоженеца и направихме чудесни кадри. След взимането се насочихме към ритуалната зала на града, а след това към църквата, където бях посрещната от най-веселия и духовит свещеник. Тъй като не бях снимала там до този момент, реших да влезна в църквата, за да огледам. Поздравих свещеника, а той ме погледна, погледна техниката ми Никон и ми отговори: "Дал Бог добро, момиче, но тук се снима само с Канон, защото е канонично!" Никога няма да забравя този сватбен ден! Това беше най-забавното нещо, което бях чувала до сега от свещеник.

 

След църковния ритуал тръгнахме за фотосесията, която направихме до река Марица. Времето беше уникално! През целия ден имаше дъждовни тъмно сини облаци, но не и дъжд. От време на време скапваше по някоя какпа, колкото да ни изплаши, но бързо спираше. Както се вижда, направихме страхотни кадри!

 

Най-после дойде време и за веселата част - ресторанта! Партито беше в "Секвоите" - много приятно място, макар и в малко неблагоприятни за снимки цветове. Но това няма никакво значение, когато хората са такива купонджии! Толкова много емоции, толкова усмивки и танци. Много танци! Беше страхотно!

 

Още веднъж благодаря за доверието да бъда техния Сватбен Фотограф

Ива Грозева
2016г.