DSC05954

 

 

    Здравейте! Благодаря, че искате да научите повече за мен. Казвам се Ива и моята страст е фотографията. Обичам да снимам хора и техните емоции. Търся и намирам красотата във всичко. Обичам историите и разказвам такива чрез фотографиите си. Най-любими са ми любовните истории, точно затова обожавам да снимам сватби и избрах да стана именно сватбен фотограф. Никога не бих си помислила, че може да има сватба без фотограф. Според мен именно снимките остават през годините, дори и спомените да избледняват, когато разлистим нашия сватбен албум си припомняме за този така специален ден, изпълнен с безброй емоции, усмивки, сълзи от щастие и най-вече любов! Любов, която чрез снимките ще бъде запечатана завинаги и един ден, когато децата и внуците ни гледат тези снимки, ще разберат колко много са се обичали техните родители.

 

    Дълги години фотографията беше само хоби за мен и дори не съм смеела да си мечтая, че може да се превърне в моя професия. Всяко нещо обаче, което мислех, че трябва да правя, просто не се получаваше. Докато в един момент всичко се случи от самосебе си и то страшно бързо. Явно съдбата реши, че няма да ме чака повече и ме тласна по пътя ми с пълна сила!

 

    И ето ме сега, изживявам мечтата си! Работя това, което не просто обичам, а обожавам да правя! Няма по-голямо удовлетворение от това да видиш, че радваш хората с нещата, които правиш. За мен това е най-голямото щастие. Искам да кажа на всички да не се страхуват да мечтаят, защото рано или късно мечтите се сбъдват!

    За да се върнете към началото цъкнете тук